Tjänster

Behöver du hjälp inom bland annat fastighetsskötsel, fasadrenovering eller övrig renovering? Våra målare och snickare hjälper dig i Kalmar, Visby och övriga Gotland!

Vi kan hjälpa dig med en mängd olika tjänster, allt från avloppsrensning och fastighetsskötsel till renovering eller arbeten som kräver en snickare eller målare. Vi utför dessutom arbeten inom bland annat fasadrenovering. Vi vänder oss främst till kunder i och omkring Kalmar, Visby och hela Gotland, och vi gör alltid vårt bästa för att se till att de kunder som vänder sig till oss får all den hjälp som de är i behov av att få inom dessa områden.

I och med att vi har lång erfarenhet inom att arbeta med exempelvis fastighetsskötsel, renovering eller andra arbeten som man kan behöva en snickare eller målare till runt omkring Kalmar, Visby och Gotland så kan vi garantera våra kunder kvalitativa resultat, oavsett de förutsättningar som de kommer in till oss med. Vi avslutar aldrig ett arbete innan kunden i fråga känner sig nöjd.

Om du som finns i Kalmar, Visby eller övriga Gotland är intresserad av att få hjälp av oss inom bland annat fastighetsskötsel, avloppsrensning, renovering eller något slags arbete som kräver en professionell och kompetent målare eller snickare är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi hoppas kunna vara det företag som du vänder dig till först för att få hjälp.

Avloppsrensning

Avloppsrensning invändigt

Byte av vattenlås

Luftning av RadiatorerFastighetsskötsel

 Trädgård

 Vintertillsyn

 Ogräsrensning

 Gräsklippning

 Häckklippning 

 Måleri

  Väggar

   Tak 

   Fönster

   Fasad

   Spackling 

Felsökning & Reparation av vitvaror.

Kyl & Frys

Tvätt & Tork

Diskmaskin.värmepumpar

Rengör din värmepump.

Rengöring av filter

samt flänsar på luft/luft